Vino si tu pe 10 iunie pe Faleza Inferioara si „Alearga pentru copiii SPECIALI„!

Lume, lume, cu mare entuziasm anuntam evenimentul „Alearga pentru copiii SPECIALI„! Va fi o continuare fireasca a altor ediții cu care i-am obisnuit in anii trecuți pe galateni, insa incepand cu editia aceasta venim cu o organizare inedita, care sperăm sa-i bucure pe toti part   icipantii si sa se concretizeze intr-un ajutor si mai mare pentru supereroii nostri!
Suntem convinsi ca atat latura sportiva, cat si cea caritabila vor fi pe gustul OAMENILOR dornici sa faca FAPTE BUNE si sa alerge pentru cauza micutilor cu autism! Scopul evenimentului este susținerea copiilor SPECIALI din APCA Galati pe parcursul celor 3 luni de vacanta de vara, incepand cu terapiile de recuperare de la „Casuta CURCUBEU„ si pana la momentele de respiro pe care ni le propunem sa le oferim micutilor SPECIALI si familiilor lor. Garantam ca evenimentul va fi unul cu totul si cu totul deosebit, amuzant, antrenant si potrivit pentru toate categoriile de varsta!
Asadar, pe 10 iunie 2018, va asteptam cu mare, mare drag sa participati la cele 5 probe special gandite pentru impatimitii sportului si ai faptelor bune:
– Cros caritabil – donatie 70 lei – dedicata celor cu „state„ ceva mai vechi in domeniu, dar si amatorilor, proba ii provoaca pe alergatori sa-si testeze limitele si, in acelasi timp, sa faca FAPTE BUNE pentru copiii SPECIALI.
– Stafeta in familie – donatie 60 lei – proba presupune 2 „ture” si este rezervata celor care vor sa alerge alaturi de cei dragi, minim 2 alergatori/echipa (donatia de 60 lei este valabila pentru echipele formate din 2 concureti; pentru echipele mai numeroase, fiecare participant va dona 30 lei)
– Funny race – donatie 50 lei – sariturile in saci de cartofi vor garanta distractie maxima pentru concurenti, rasetele fiind ingredientul principal al acestei provocari.
– Cursa piticilor (2-10 ani) – donatie 45 lei – pentru cei mai inimosi si activi copilasi!
– Bebe run (0-1 an) – donatie 35 lei – dedicata exclusiv „alergatorilor„ care merg de-a busilea, acompaniati de incurajarile parintilor, bunicilor, fratiorilor.
* Inscrierile se fac inclusiv la fata locului, in ziua evenimentului, sau on-line, prin mesaj privat pe pagina oficala APCA Galati, pe e-mail, la adresa autism.galati@gmail.com, precizand numele, prenumele, varsta, proba la care doriti sa concurati si datele de contact (numar de telefon si adresa de e-mail). Taxele de participare se vor putea achita in ziua evenimentului sau pana atunci, in contul asociatiei – RO84 BTRL 0180 1205 G118 22XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Galaţi, sau direct la sediul APCA Galati – „Casuta CURCUBEU – Centru multidisciplinar de interventii specializate in autism„, din strada Maior Iancu Fotea nr. 46. Informatii suplimentare pot fi aflate pe pagina special dedicata evenimentului – https://www.facebook.com/events/442081389553512/, la numerele de telefon 0336 401 096 / 0752 675 454 / 0741 635 092 sau pe e-mail, la adresa autism.galati@gmail.com.
#AleargaPentruCopiiiSPECIALI #LuptamIMPREUNA #RECUPERARE #INTEGRARE #CasutaCURCUBEU #APCAGalati #CopiiSPECIALI #IMPREUNA