Semimaratonul caritabil 2016 – încă un pas înainte!

 

 

dscn3071

Un avion ingenios, construit de copii harnici și darnici, în cadrul miniatelierelor de creație organizate de artistul hand-made Ana Dascalu, cu ocazia Semimaratonului

Un bilanț frumos, impresionant, care ne dă încredere și speranță pentru viitor! Cu asta am rămas după evenimentul din 11 septembrie, mai exact Semimaratonul caritabil, care a strâns laolaltă oameni deosebiți, ce au ales să dea o altă față comunității locale. 50 de suflete au ales cauza APCA, au alergat pentru copiii cu autism și au donat pentru ca ei, micuții luptători SPECIALI, să găsească, alături de familiile lor, calea spre succes, spre INTEGRARE și RECUPERARE. S-a mai scris o pagină din jurnalul APCA, una care a dezvăluit noi prieteni și a întărit relațiile cu cei vechi și unde, totodată, s-au consemnat fapte frumoase făcute de oameni și mai frumoși.

14285356_1305291702844643_1733551134_o

O parte din susținătorii cauzei APCA pentru Semimaraton

Ați fost EROII copiilor noștri pentru al treilea an consecutiv și, alături de ambasadorii-SUPEREROI
(Gina Seria, Corina Lupu și Paul Voicu), ați fost la înălțime! Vrem să-i mulțumim și să o amintim și pe Ana Dascalu care, cu șarmul și ”lipiciul” ei, i-a atras pe copiii prezenți la eveniment în activități creative, menite să-i includă pe cei mici în ”tagma” donatorilor și susținătorilor APCA!
Așadar, dragi EROI și SUPEREROI, vă mulțumim, vă îmbrățișăm și
rămânem veșnic recunoscători pentru încredere și implicare!
”Autismul este RECUPERABIL – Cel mai frumos luptăm ÎMPREUNĂ”!