SemiMaraton 2015: Alearga pentru copiii speciali din APCA

11347461_1001674436556961_841611530_o

UPDATE 2: Vă mulțumim, cu toții ați fost MINUNAȚI la Semimaraton și ne-am bucurat să vă cunoaștem personal, pe unii dintre vo! În urma donațiilor și a textelor de participare, am reușit să strângem, conform platformei semimaratongalati.fundatiacomunitaragalati.ro, 2.640 lei, un sfert din suma pe care ne-am propus-o. Organizatorii au anunțat că, până la 1 octombrie, poți dona în continuare pe aceeași platformă, pentru a susține activitatea ONG-urilor din Galați !

UPDATE 1: Organizatorii au publicat AICI lista în actualizare a alergătorilor. Copiii speciali din APCA vă mulțumesc și se bucură că au cel mai mare număr de susținători și de alergători !

Atrecut aproape 1 an de când vă invitam să participați la primul SemiMaraton cu scop caritabil organizat la Galați de către Grupul de Sprijin pentru Înființarea Fundației Comunitare Galați. Efortul fiecărui alergător nu a fost în zadar, căci din fondurile strânse din taxa de participare și grație altor 2 evenimente caritabile ai căror beneficiari am fost în ultimul an, tocmai am comandat Testul ADOS, pe care urmează să îl inaugurăm în curând. (Detalii AICI)

Și anul acesta te invităm, DUMINICĂ, 13 septembrie, SĂ ALERGI PENTRU COPIII SPECIALI, pentru că ne propunem să aducem un plus de calitate în terapia a 60 de copii cu autism din APCA Galați. Iată cum vom cheltui fondurile colectate:

Unul dintre FACTORII care înfluențează major rezultatele procesului de recuperare îl reprezintă calitatea și profesionalismul cu care sunt derulate orele de terapie ABA. Pentru a obține calitate și, deci, rezultate vizibile în urma terapiei, trebuie coroborați 3 factori: echipa de intervenție pentru recuperare trebuie coordonată de specialiști cu experiență în conceperea planului individualizat de intervenție, terapeuții care fac terapie ABA trebuie formați continuu, iar părinții trebuie instruiți și incluși în mod cât mai eficient în terapia făcută de copii și  acasă, astfel încât ei vor putea deveni, în cel mai scurt timp posibil, co-terapeuți în echipele de intervenție din mediul de acasă. ASTFEL, fondurile colectate din donația ta sau din taxa de înscriere la SemiMaraton 2015, le vom investi în servicii profesioniste:

1.Coordonarea continuă a terapiei ABA de la sediul APCA, de către un specialist cu experiență, din exterior, cu ajutorul supervizării obiective și profesioniste, conform celor mai înalte standard de calitate din domeniu.
2.Formarea continuă a terapeuților, pe parcursul unui an.
3.Instruirea părinților și includerea lor, într-un mod cât mai eficient, în terapia propriului copil cu autism.

CUM NE POȚI SUSȚINE?

  • DONEZI orice sumă de bani către cauza APCA (fără a alerga la proba sportivă), prin intermediul site-ului organizatorilor, www.semimaraton.fundatoacomunitaragalati.ro.
  • TE ÎNSCRII la Semimaraton AICI, la una dintre cele 4 probe ale evenimentului sportiv de pe 13 septembrie, achitând taxa de participare: SemiMaraton (20 de km) – 70 lei, Ștafetă (3 ~ 7 km) – 50 de lei, Cros (~3 km) – 50 de lei, Cursa populară (~3 km) – 30 de lei.
  • ACHIȚI TAXA DE PARTICIPARE în locul unui dintre alergătorii ce susțin APCA, dar care nu își permit să plătească această taxă (poți lua legătura direct cu noi pentru a intermedia legătura cu un alergător).
  • ALERGI SIMBOLIC pentru APCA, în orice alt oraș te-ai afla (donând sau nu o sumă prin intermediul aceluiași site) și postând pe Facebook o fotografie, alături de hashtagurile ‪#‎SemiMaratonGalati‬ si ‪#‎SemiMaratonGalatiinLume‬
  • POSTEZI FOTOGRAFIA DE PROFIL „Alerg pentru copiii SPECIALI din APCA” sau „Susțin copii speciali din APCA” (pe care le găsești în acest articol). Chiar dacă alergi sau nu, chiar dacă donezi sau nu pentru APCA, poți afișa această fotografie în următoarea perioadă, dacă rezonezi cu cauza copiilor speciali din organziația noastră.

În curând îi vei cunoaște pe unii dintre cei care și-au exprimat intenția să alerge pentru copiii speciali din APCA. Așteptăm vești și de la tine sau orice alte întrebări despre evenimentul sportiv din septembrie sau despre proiectul APCA, la telefon 0752.155.786. Detalii despre Semimaraton, și pe pagina evenimentului de pe FB, AICI.

11982486_1001685113222560_1132523248_o