Azi incepe povestea PRIMULUI AFTERSCHOOL INTERACTIV pentru copii cu autism

10846430_783692638332613_6818801508920235543_nDragi prieteni, ne bucurăm mult să vă anunțăm că, datorită implicării unei comunități întregi, în 2015 vom avea un afterschool interactiv pentru copiii din APCA Galați! Platforma Teimplici.ro a anunțat rezultatele competiției, iar proiectul asociației se află printre cele 10 selectate să primească o finanțare de 5.000 de euro în 2015, de la TELEKOM ROMANIA.
Mulțumim celor de la Telekom, care asigură finanțarea, partenerului nostru de proiect – Ateliere creativ recreative, dar mai ales FIECĂRUIA dintre voi, care ne-ați acordat câteva minute pentru a ne vota proiectul pe site. Asta deoarece jumătate din punctajul obținut l-a adus voturile voastre, cealaltă jumătate însemnând nota juriului. Avem mulțumiri speciale și pentru Georgiana Vînău, Ana Beliu și Călin Maria, care au rezonat la cauza noastră și au scris pe blogurile personale despre proiect.
Povestea PRIMULUI AFTERSCHOOL INTERACTIV din România, destinat exclusiv copiilor cu autism, abia acum începe, iar voi ați pus primele cărămizi la construirea ei… Din 2015, timp de un an, 20 de copii din asociație vor parcurge ore organizate în cadrul afterschoolului, după programe școlare adaptate special pentru ei, de către echipa de psihologi și psihopedagogi din cadrul proiectului. De asemenea, de două ori pe lună, ei vor participa alături de voluntari și de artistul handmade Ana Dascălu, la ateliere de creație. În curând, vom anunța și deschiderea afterschoolului! Vă mulțumim pentru implicare!