Onorati sa invatam cu TechSoup si ING Bank Cafe

DSC_0394

UPDATE: De AICI puteți accesa GHIDUL practic realizat în urma webinariilor și workshopurilor.

Ar fi multe de povestit despre o întâlnire unde afli informații de calitate într-un timp extrem de redus și unde cunoști mulți oameni care mută munții din loc pentru cauza lor.

Pe scurt, la sfârșitul lunii ianuarie, timp de două zile, APCA Galați a participat la workshop-ul „Educație financiară pentru ONG-uri”, organizat la standarde înalte de către TechSoup România, cu voluntari de la vârful companiei  ING Bank. A fost vorba despre o serie de seminarii de real folos pentru reprezentanții celor 14 ONG-uri din întreaga țară, care au primit invitația de a lua parte la întâlnirile de la ING Romania Cristal Tower.

Cum comunicăm cel mai bine cu cei care donează pentru organizație, cum ne „bucătărim” bugetul, cum e cel mai bine să ne promovăm proiectele, acestea au fost doar o parte dintre întrebările la care ONG-iștii au aflat răspunsuri. Workshop-urile susținute de voluntari din diferite departamente al ING Bank (cu diverse funcții și responsabilități în companie) au încununat, de fapt, o serie de webinarii organizate de TechSoup România, despre care puteți afla mai multe AICI.

Surprizele frumoase ale programului „Educație financiară pentru ONG-uri” nu s-au încheiat însă odată cu aceste seminarii. Un lucru care ne bucură extrem de mult este acela că, în următoarele 3 luni, câte un expert de la ING Bank va oferi fiecărui ONG participant la workshop-ul final consiliere financiară. Cum Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism – APCA Galați este relativ la început de drum, orice sfat care ne va ajuta să gestionăm mai bine fondurile destinate copiilor ne va fi de un real folos! Mulțumim, TechSoup și ING Bank Cafe!

Fotografii despre evenimentul de la București, pe pagina de FB a TechSoup Romania, AICI.