Copiii nostri

Donează! AJUTORUL TĂU CONTEAZĂ !

Momentan, în APCA Galați sunt înscrise 70 de familii. Dacă dorești să afli alte detalii despre activitatea asociației sau despre un anume copil, te rugăm mult să ne cauți (accesează pagina Contact). Dacă ești deja convins că susținerea ta poate schimba în bine viitorul acestor copii, atunci ai posibilitatea să donezi o sumă în contul APCA, ne susții direcționând cei 2% din impozitul anual pe venit (termen-limita) sau cei 20% din impozitul anual pe profit al societății tale.

CUM AJUT?

Direct în contul principal al APCA Galați, iar fondurile astfel strânse le vom direcționa către sprijinirea tuturor tipurilor de terapii și a tututor activităților din cadrul asociației, destinate tuturor celor 70 de copii înscriși în APCA.

Asociația de Sprijin pentru Părinții și Copiii cu Autism Galați

C.I.F. 29189030  

RO84 BTRL 01801205G11822XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Galați

Special către unul dintre copiii cu autism (în subcontul deschis în cadrul asociației, pe numele acestuia). Banii astfel strânși vor fi utilizați de familie pentru terapiile intensive de acasă, întrucât spațiul limitat de la sediul asociației nu ne perimite oferirea unui număr suficient de mare de ore de terapie pentru copiii din APCA. Astfel, 30 dintre familiile înscrise în APCA au subcont deschis în cadrul asociației, iar o parte dintre acestea au acceptat să își facă publică povestea de viață, după cum vei vedea mai jos.

FORMULARUL 230

Salveaza de mai jos formularul precompletat cu datele APCA Galați, printează-l, completează-l cu datele tale personale și du-l la Administrația Financiară. Dacă nu ai timp să îl depui personal, scrie-ne la autism.galati@gmail.com sau sună la APCA, la 0741 635 092 sau 0336 401 096, in intervalul orar 10,00-15,00, de luni pana vineri, pentru a-l prelua de la tine și a-l transmite noi către organele fiscale!


scan391 (2) 

Dacă nu îi poţi susţine financiar, atunci te poţi implica în campania de strângere de donații sau de formulare 2%, ca voluntar. Noi oricum te aşteptăm la activităţile noastre ca să-i cunoşti şi personal pe copii și de ce nu, să devii unul dintre prietenii micuților speciali din APCA Galați!

Povestea lui Cosmin

„E greu să scriu doar câteva rânduri despre Cosmin… când poate ani la rând aş putea aşterne tot ce simt, trăiesc şi învăţ alături de el. Am parcurs un drum greu până acum, extrem de dureros pentru sufletul nostru de părinte, un drum cu suiş…uri şi coborâşuri, cu obstacole, dar şi cu reuşite, cu nelinişte, dar mai ales cu speranţă.” (Nicoleta , mama lui Cosmin)

Povestea lui Dănuţ Filip

„La doi ani m-am reîntors la serviciu şi am angajat o bonă. Dănuţ nu vorbea mai nimic, rămăsese la stadiul de gângurit. O sunam întruna pe fata pe care-o angajasem şi-o întrebam la infinit: Dănuţ vorbeşte? Se joacă împreună cu baiatul tău? (ea avea un băiat de 6 ani). Veşnic primeam acelaşi răspuns negativ.” (Ramona, mama lui Dănuţ)

Povestea Irinei Maria

„Irina Maria este un nume atât de frumos, la care ea însă nu raspunde. Un copil indiferent, într-o lume de multe ori indiferentă.” (Liliana, mama Irinei)

Povestea lui Sebastian-Alexandru

“Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru acest înger de copil care a reuşit să ne umple inimile şi casa de bucurie. Din păcate, în 2012 am descoperit că are o întârziere în dezvoltarea limbajului cu elemente din spectru autist. De atunci, viaţa noastră s-a schimbat foarte mult…” (Viorica, mama lui Sebi)

Povestea lui Alexandru Mihai

„Mă numesc Alexandru Mihai şi am 6 ani. La 3 ani şi 8 luni am fost diagnosticat doar cu întârziere în dezvoltarea limbajului. Asta pentru ca, un an mai târziu, să primesc diagnosticul de autism atipic. AUTISMUL mi-a furat copilăria… mi-a furat şansa de a şti să mă bucur de tot ce mă înconjoară, mi-a furat şansa de a fi un copil normal.” (Angela, mama lui Alex )

Povestea lui Andrei

„Eu sunt Andrei şi am aproape 8 ani. Este vârsta la care copiii normali vorbesc deja, se înţeleg cu cei din jur, merg la şcoală, se joacă… se bucură de copilarie. Mi-aş dori şi eu să pot…” (Atena, mama lui Andrei)

Povestea lui Dragoș

”Dragoş este un îngeraş care de patru ani învaţă, învaţă şi iar învaţă. Ce învaţă poate vă întrebaţi?!… Învaţă ceea ce trebuie să ştie orice băieţel de vârsta lui, numai că el învaţă un lucru prin multe multe multe repetări…” (Părinții lui Dragoș)