Fii voluntar la primul afterschool din Romania pentru copiii cu autism!

START la selecția de voluntari pentru proiectul „Afterschool interactiv și creativ pentru copiii SPECIALI”, proiect desemnat câștigător în decembrie 2014, pe platforma TeImplici, la secțiunea „Inovație în educație”. Grație finanțării de la Telekom Romania, afterschoolul se va deschide la începutul lunii aprilie într-un nou sediu al APCA Galați.
Pentru că e o șansă și pentru tine (cel care simți că ești cu tot sufletul aproape de cauza noastră) să înveți să lucrezi alături de copii cu tulburări din spectrul autist (TSA), te așteptăm cu drag în ECHIPA noastră, ca voluntar!

Ce trebuie să faci?
-Dedică 2 ore pe săptămână din timpul tău liber pentru a le petrece alături de copiii cu autism care vor frecventa afterschoolul
-Alege ziua și intervalul orar și respectă acest program pentru a-i urmări o perioadă îndelungată pe copiii care vin la aceste ore.

Ce își oferim?
-Zâmbetele cele mai sincere din univers și progresele copiilor noștri SPECIALI.
-Contract de voluntariat și certificat de participare la cursurile afterschoolului, la finalul unui an școlar
-Traininguri periodice și formare gratuită în domeniul recuperării copiilor cu TSA, inclusiv introducerea în baza noastră de date cu viitorii terapeuți din zona județului Galați. Asadar, trimite-ne CV-ul tău cât mai rapid, pe adresa voluntar.galati@gmail.com! Abia așteptăm să te cunoaștem!