Echipa de proiect

Nicoleta Lupoae, managerul proiectului „Afterschool interactiv și creativ pentru copiii SPECIALI” și președintele Asociației de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism – APCA Galați, cu Master în „Management Public și Privat”, cu certificare de „Expert Accesare Fonduri Europene” eliberată de Autoritatea Națională pentru Certificări, cu experiență de aproape patru ani în domeniul ONG, se ocupă de managementul proiectului și de buna desfășurare a activităților planificate. Este mămică de copil cu TSA (tulburare din spectrul autist), de altfel Cosmin fiind copilul SPECIAL de la care a plecat ideea înfiinţării primei asociaţii din Galaţi pentru copii cu autism.

Gina Seria – psihologul coordonator al proiectului, formator, psihoterapeut și logoped, cu experiență de șapte ani în lucrul cu copiii cu autism, se va implica în adaptarea prgramelor interactive / softuri / aplicații la nevoile specifice ale planului de intervenție pentru fiecare grupă de copii în parte, va realiza evaluările periodice ale copiilor, îl va forma și superviza pe psihopeagogul care va preda copiilor.

Georgiana Susma – absolventă de Psihologie, va fi psihopedagogul care va preda în cadrul programului de afterschool, va monitoriza progresele copiilor și se va ocupa de planificarea și pregătirea materialului didactic.

Cristiana Mărmureanu – economist, cu certificare de „Expert Accesare Fonduri Europene” eliberată de Autoritatea Națională pentru Certificări, este  responsabilul financiar al proiectului. Este mămică de copil cu autism.

Ana Dascalu – responsabil al activităților de creație, din partea „Ateliere creativ recreative”, va coordona activitățile tematice, cu frecvență bilunară, care apoi vor fi extinse pe tot parcursul lunii, în cadrul tuturor orelor de afterschool.

Cristina Silion – responsabilul Comunicare și PR în cadrul proiectului, jurnalist cu experiență de nouă ani, cu master în „Campanii de comunicare în relații publice și publicitate”, se va ocupa de promovarea proiectului și de relația cu presa și cu partenerii și sponsorul.

De la mijlocul lunii iulie 2015, echipa de proiect s-a mărit. Întrucât Gerogiana va fi inplicată într-o colaborare nouă și provocatoare, noile „profesoare de la afterschool” vor fi Ema și Ilioara:

Emanuela Brudar – are studii în domeniul psihologiei, este în curs de acreditare în psihoterapie, iar timp de 10 ani a predat limba și literatura română și religia copiilor cu cerințe educaționale speciale (va prelua grupele Pre-Zero și Clasa a II-a).
Ilioara Arbune – are experiență de aproape 5 ani în activități cu copiii și s-a specializat în artterapie (va prelua grupele Zero A, Zero B și Adolescenți).