Echipa de proiect ”CURIER pentru AUTISM”

Nicoleta Lupoae, managerul de proiect și președintele Asociației de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism – APCA Galați, terapeut acreditat internațional RBT (Registered Behavior Technician), cu Master în „Management Public și Privat”, cu certificare de „Expert Accesare Fonduri Europene”, cu experiență de aproape patru ani în domeniul ONG, se ocupă de managementul proiectului și de buna desfășurare a activităților planificate. Este mămică de copil cu TSA (tulburare din spectrul autist), de altfel Cosmin fiind copilul SPECIAL de la care a plecat ideea înfiinţării primei asociaţii din Galaţi pentru copii cu autism. Nicoleta Lupoae este și lectorul care susține sesiunile lunare de consiliere și de suport „Pășim împreună pe orice drum”, adresate părinților copiilor cu autism incluși în proiect.

Gina Seria – Psihoterapeut și logoped cu experiență de șapte ani în lucrul cu copiii cu autism, este formatorul responabil cu susținerea celor 20 de cursuri pentru cadrele didactice din instituțiile de învățământ în care va poposi caravana „Tu știi ce este autismul?” și a celor 4 workshopuri intensive de formare „Tu poți să mă ajuți!”, găzduite de Biblioteca Județeană „V.A. Urechia”. Va pregăti suporturile de curs și va superviza informațiile de specialitate din materialele destinate cadrelor didactice, colegilor copiilor cu autism, părinților colegilor de clasă ai copiilor cu autism.

Cristiana Mărmureanu – vicepreședinte APCA Galați, economist, cu certificare de „Expert Accesare Fonduri Europene”, terapeut acreditat RBT, este  responsabilul financiar al proiectului și se va implica în organizarea caravanei „Tu știi ce este autismul?”,  găzduită de școli. Este mămică de copil cu TSA.

Cristina Silion – responsabilul Comunicare și PR în cadrul proiectului, jurnalist cu experiență de nouă ani, cu master în „Campanii de comunicare în relații publice și publicitate”, va ține legătura cu reprezentanții instituțiilor de invățământ, se va ocupa de promovarea și mediatizarea activităților din cadrul proiectului și de relația cu partenerii și cu sponsorul.