Despre sponsor si parteneri

Sponsor

telekom copyPlatforma Teimplici.ro a fost lansată la mijlocul anului 2015, românii fiind invitaţi să îşi exprime părerea cu privire la cele mai importante direcţii şi arii de intervenţie în care ar trebui să se investească în societatea românească. În cadrul acestora, au fost propuse 180 de proiecte de la ONG-uri din diverse domenii, ce au intrat în etapa de jurizare şi votare de către publicul larg. 10 dintre acestea, printre care și „Afterschool interactiv și creativ pentru copiii SPCIALIE”, al APCA Galați, au primit din partea TELEKOM ROMANIA câte o finanţare în valoare de aproximativ 5.000 de euro. Teimplici.ro este pagina oficială de Responsabilitate Corporativă a Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications. Detalii despre programele de responsabilitate sociala ale companiei gasiți pe site-ul www.teimplici.ro.

Parteneri

Ateliere Creativ Recreative – Artistul hand-made Ana Dascalu, de la binecunoscutele Ateliere Creativ Recreative, va susține atelierele bilunare din cadrul afterschoolului și va realiza, alături de copii, de voluntari și de părinți, produse care vor putea fi văzute și comercializate pe site-ul APCA Galați, într-un magazin online.

Farmaciile Myosotis – În anul 1992 a fost deschisă prima farmacie din actuala rețea Myosotis, iar printr-un management de înalt profesionalism rețeaua s-a impus încă de la început ca lider la nivelul județului Galați. Afterschoolul va funcționa într-unul din sediile Myosotis, care a fost pus la dispozitia asociației special pentru activitățile din cadrul lui.

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” – Instituție culturală de referință în Galați, care anul acesta va marca 125 de ani de la inaugurare, este deschisă parteneriatelor de orice tip cu comunitatea locală. Ca urmare, instituția partajează resurse informaționale, educaționale și de voluntariat în cadrul proiectului APCA și ne găzduiește cu generozitate evenimentele cu publicul.

Întrenoifievorba.ro Este blogul personal al Anei Elisabeta Beliu, unde aflăm lucruri știute și mai puțin știute despre Galați, citim impresii și cunoaștem oameni. Este, mai ales, un blog care s-a declarat susținător al APCA Galați și care ne promovează activitățile asociației.

PresaGalați.ro – Informaţia care contează! www.presagalati.ro este un portal de ştiri locale, actualizat 24/24, 7/7, cotidian online cu și despre Galaţi, cu știri din toate domeniile de interes, cu o ediție print săptămânală, care apare vinerea. Este partener media oficial în cadrul proiectului APCA Galați.

Elfbebe.ro – Magazin online cu articole pentru copii și viitoare mămici, care deține și Magazinul Elfbebe din Galați, este un partener permanent al APCA Galați.  De altfel, în acest magazin fizic, veți găsi, pe lângă urna de donații a asociației, și o parte dintre produsele ce vor fi confecționate la Atelierele creative din cadrul afterschoolului.