Daruim 100 de „Gentute SPECIALE” copiilor cu autism

apca logo

UPDATE: Am reușit să centralizăm toate înscrierile de la voi toți, cei care v-ați arătat interesați să primiți o „Gentuță SPECIALĂ”: sunteți 171, atât membri APCA Galați, cât și familii din afara asociației și mai ales familii din numeroase alte localități din afara județului Galați. După cum ați aflat, zilele acestea, până joi inclusiv, veți fi anunțați de un reprezentat APCA dacă ați fost selectați să primiți una dintre cele 100 de gentuțe pe care le distribuim gratuit în cadrul proiectului „POT să ZBOR spre VIITOR”! Mai multe despre modul cum vom împărți gentuțele, aflați de pe pagina de FB a evenimentului nostru „Cea mai lungă zi interactivă – la APCA Galați”, de AICI.

Dăruim cu drag și GRATUIT 100 de GENTUȚE SPECIALE, pentru terapia individuală, unui număr de 100 de copii cu autism (o parte din APCA, o parte din afara asociației), grație celui mai nou proiect al nostru, „POT să ZBOR spre VIITOR”. Este vorba despre unul dintre cele 10 proiecte desemnate câștigătoare în 2015 pe platforma RaiffeisenComunități.ro și sponsorizat de Raiffeisen Bank Romania.
GENTUȚA SPECIALĂ va conține:
-20 de CD-uri atent selecționate, de la Editura Edu, conținând fiecare în parte, zeci de softuri educaționale utile în predarea interactivă.
-Un GHID ajutător, dedicat EXCLUSIV copiilor cu autism, conceput de specialiștii din cadrul asociației, pentru utilizarea eficientă a softurilor, în scop terapeutic, de către copiii cu autism, pe 3 niveluri de dificultate (ÎNCEPĂTOR – MEDIU – AVANSAT), adaptabile pe parcursul mai multor ani de intervenție individualizată.

Dacă există sau cunoașteti familii interesate să primească o astfel de GENTUȚĂ SPECIALĂ, dacă au acces la un calculator cu CD-ROM și dacă vor să testeze benefiiciile predării interactive în cazul copiilor cu TSA, ne pot trimite până pe 28 ianuarie inclusiv un mesaj la adresa autism.galati@gmail.com, în care ne scriu de intenția lor și ne furnizează date minime de contact (nume complet, adresă de e-mail, număr de telefon).
GENTUȚA SPECIALĂ va fi distribuită GRATUIT, în cadrul unui eveniment public, grație grantului câștigat de APCA Galați pentru proiectul „POT să ZBOR spre VIITOR”, în competiția de pe platforma Raiffeisen Cmunități. Detalii complete despre proiectul complex prin care am dotat cu tehnologie modernă, pentru terapie, alte 2 săli de la APCA Galați, puteți afla de AICI.