Selectam cursanti, voluntari si un nou profesor pentru Afterschool !

12075064_958406350861240_858343824368854842_nSTART selecției de noi cursanți, noi voluntari și a unui nou profesor pentru ANUL II, al proiectului unic în România pe care l-am dezvoltat la APCA Galați – „Afterschool interactiv și creativ pentru copiii SPECIALI”! Informații complete despre proiect poți afla de AICI

* Profesor / psihopedagog la afterschool – part-time – căutăm un psihopedagog/psiholog/terapeut cu minimă experiență în domeniu, fie un cadru didactic interesat să se dezvolte și dispus să aprofundeze metodele de predare interactivă cu ajutorul softurilor educaționale și al terapiei ABA, pe care să-l integrăm în echipa acestui program inovator, unic în România!
Ce așteptări avem de la tine?

– să ne trimiți CV-ul tău, la adresa terapeut.galati@gmail.com.
– să ai disponibilitatea de a trece prin stadiul de formare (gratuită) de minim 2 luni.
– să fii o persoană deschisă, comunicativă, familiarizată cu tehnologia modernă sau dispusă sa aprofundezi pe termen lung cunoștintele dobândite la noi.
Abia așteptăm să te cunoaștem pe tine, viitor profesor la afterschool !

* Cursanți pentru afterschool – copii cu TSA, școlari de primar sau gimnaziu
Familiile copiilor cu tulburări din spectrul autist pot solicita înscrierea la programul de tip afterschool din cadrul proiectulu unic în țară „Afterschool interactiv și creativ pentru copiii SPECIALI” unde vor beneficia de :
-Predare în scop terapeutic, bazată pe un model inovativ, adaptat programei școlare elaborate de Ministreul Educatiei.
-Softuri educaționale adaptate copiilor cu autism, folosirea tablei interactive și a altor materiale educaționale specifice.
-Posibilitatea de a viziona, în timp real, ce se întâmplă în sala de curs (pe monitorul aflat pe holul de așteptare).
-Frecvență zilnică, de luni până vineri – 80 de minute a câte 8 minisesiuni de lucru, centrate pe obiectivele din planificările zilnice și săptămânale.
-Supervizare continuă din partea unui psihoterapeut coordonator de programe ABA
-Ateliere de creație coordonate de un artist handmade.
Ne puteți contacta la adresa contact@autism-apca.ro pentru a solicita o cerere de luare în evidență pentru afterschool sau o puteți trimite deja completată, după ce o printați de AICI.

* Voluntar la afterschool
Căutăm persoane dispuse să se implice pe termen lung în asistarea la ore a unei grupe de copii de la afterschool, cărora le putem oferi nu doar traininguri, formări gratuite, contract de voluntariat și certificat de participare la cursurile afterschoolului, ci și zâmbetele minunate ale copiilor din APCA!
Ce trebuie să faci?
-Dedică 2 ore pe săptămână din timpul tău liber pentru a le petrece alături de copiii cu autism care vor frecventa afterschoolul.
-Alege ziua și intervalul orar și respectă acest program pentru a-i urmări o perioadă îndelungată pe copiii care vin la aceste ore.
-Îl vei asista pe profesorul de la afterschool să urmărească și să pună în aplicare planificarea pentru grupa de copii.
Așteptăm un scurt CV, cât mai rapid, pe adresa voluntar.galati@gmail.com!