APCA Galati cauta voluntar pentru crearea de softuri educationale

APCA Galati afisTU ce faci vara asta? Noi căutăm caută o persoană pasionată de IT sau o firmă specializată în programare, pentru a-și aduce contribuția, în mod voluntar, la un program inovator în lucrul cu copiii cu autism.

Recent, la APCA am deschis porțile primului afterschool din România destinat exclusiv copiilor cu acestă afecțiune și dorim să diversificăm softurile educaționale utilizate în scop terapeutic. Ne dorim o colaborare eficientă, pe o perioadă de minim 1 lună și maxim 1 an, cu o persoană cunoscătoare sau interesată de softurile compatibile cu o Tablă interactivă SB480 (cu tehnologie DVit), o persoană pricepută în video-modelare, creativă și deschisă la propunerile venite din partea psihoterapeutului coordonator al programului. Menționăm că softurile educaționale interactive deja utilizate sunt compatibile cu sistemul Windows. Așteptăm cu interes să ne trimiteți un scurt CV sau date relevante la adresa voluntar.galati@gmail.com

Detalii despre proiect puteți citi AICI.

De menționat că elevii și studenții care se vor implica în realizarea acestor softuri vor primi certificate de voluntariat, utile la angajarea în domeniul în care vor finaliza studiile.