”ALBASTRU e culoarea mea!”, editia a III-a

6.035 lei este suma stransa in urma show-ului caritabil „ALBASTRU e culoarea mea!„, editia a III-a, rezultata atat din vanzarea biletelor, cat si din urnele de donatii amplasate la fata locului. Seara de 29 noiembrie 2017 a adunat, in sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor Galati, OAMENI frumosi si inimosi, OAMENI care au rezonat cu al nostru crez si care ne-au onorat cu prezenta lor in numar atat de mare. Spunem aceasta pentru ca sala a fost plina, atmosfera a fost incendiara, iar emotiile pe masura: ale noastre, ale copiilor, ale parintilor, ale artistilor, ale spectatorilor. Le multumim din inima tuturor, a fost o manifestare magica a solidaritatii, si ne face o deosebita placere sa vi-i reamintim pe toti cei care ne-au fost alaturi, atat din postura de artisti, cat si din postura de parteneri. Cu prestatiile lor ne-au incantat, pe rand, Trupa CURCUBEU – formata din micutii SPECIALI din #APCAGalati, Alexandra-Maria LupoaeAlexandrra Officiall, surioara de copil cu autism care ne-a uimit și ne-a cucerit iremediabil cu vocea ei, Sorina Caramfil – o frumoasă și talentată domnișoară, cântăreți și dansatori ai VOCESchool Music&dance, Gabriela Munteanu – o tânără familiarizată deja cu lumina reflectoarelor; ne-au incalzit inimile în cel mai dulce și pur stil românesc micuții talentați de la Ansamblul Folcloric ,,Doinita Covurluiului”, iar serii ALBASTRE i-au dat un plus de originalitate copiii talentați de la Centrul Cultural JoY ARTelier si elevii sectiei Coregrafie de la Liceul de Arta „D. Cuclin”, Galati. Trupa Sueño Dance nu a fost mai prejos si a incendiat scena cu cele mai originale și energice mișcări de dans, iar Ștefania Iustina Custură ne-a bucurat cu prezenta ei venind tocmai de la Bacau, pentru a întregi show-ul cu vocea și energia ei. Cu glasurile lor minunate ne-au mai incantat Vali Ilie, Lorena Enache Official, Andreea Irimia și Oana Chiriac, care au venit tocmai de la Constanța pentru a cânta în sprijinul cauzei copiilor SPECIALI. Nu uitam nici de trupele de dans Light Blue si Azur Dance, care ne-au ridicat de pe scaun cu prestatiile lor.
Bineînțeles, cu mare mandrie vi-i readucem in atentie pe ai nostri parteneri, al căror sprijin este indispensabil si care, de fiecare data, ne ajuta neconditionat si cu toata inima: Casa de Cultură a Sindicatelor Galați, FasTracKids Galati, Joben Cabina Foto Galati, Liviu Stoica – Evenimente de Bun Simt, On Stage, Decorfest Galati, JoY ART Theatre, Centrul Cultural Dunarea de Jos Galati, Adi Croitoru Foto, Floraria Passiflora, Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie-ARTE, AFA Photography, Atelierele Anei, Ateliere creativ recreative, Baloane Heliu Galati, Studiomi, SALA DE JOACA PAUL SI ANDRA, VOCESchool Music&dance, Sueño Dance, Viaţa Liberă, Etv Galati Braila, Presa Galaţi.ro, Monitorul de Galati, ProFM LiderFM.
Jos palaria, dragilor, ati fost la inaltime si de aceasta data, drept pentru care va multumim si ne inclinam cu respect in fata voastra! Din nou, am aratat lumii ca IMPREUNA putem oferi SPERANTA si INCREDERE intr-un viitor mai bun!
„Autismul este RECUPERABIL – Cel mai frumos luptam IMPREUNA!„