Cateva motive pentru care sa directionati cei 2% catre copiii cu autism din APCA

-În 2015, la APCA am deschis primul Afterschool din România destinat exclusiv copiilor cu autism. Află mai multe de AICI.

-În 2015, prin donații, la APCA am reușit să achiziționăm în premieră pentru judetul Galați și județele vecine, Testul ADOS – Golden standard la nivel internațional privind diagnosticarea și evaluarea constantă a autismului. Află mai multe de AICI.

– În 2015, echipa APCA a demarat „CURIER pentru AUTISM” o campanie în premieră de informare conștientizare și intervenție personalizată pentru integrarea școlară copiilor cu autism, derulată pe tot parcursul anului școlar 2015-2016. Află mai multe de AICI.

-În decembrie 2015 am deschis „Căsuța ALBASTRĂ – Centru de intervenții specializate în autism”, unde concentrăm toate tipurile de servicii oferite de asociația noastră familiilor copiilor cu autism. Află mai multe de AICI.

– În 2016, prin proiectul „POT să ZBOR spre VIITOR”, vom extinde sistemul interactiv de predare-învățare de la afterschool, bazat pe principiile ABA, pe tabla interactivă și pe softuri educaționale, 100 de copii cu autism urmand sa primeasca GRATUIT 100 de GENTUTE SPECIALE, cu 20 de cd-uri si un ghid ajutator ,dedicat exclusiv procesului terapeutic de recuperare. Află mai multe de AICI.

– Suntem o asociație apolitică, ce se autofinanțează exclusiv din surse proprii, prin implcarea directă a părinților și prin sprijinul constant al susținătorilor cauzei noastre.

– Numărul copiilor diagnosticați cu autism este din ce în ce mai mare, iar la asociație primim tot mai multe solicitări de accesare a programelor derulate de APCA, de la familiile din întreg județul Galați. 

– Cu o intervenţie adecvată, copilul diagnosticat la timp cu autism poate face progrese remarcabile, iar în echipa de specialiști de la APCA sunt 3 terapeuți acreditați internațional RBT, singurii din județ.

– Nu vă costă nimic să direcţionați cei 2% din impozitul pe venit, iar dacă nu vă exercitați acest drept, acest impozit va fi reţinut oricum, de către stat. Așa că de ce să nu contribuiți la o cauză nobilă, iar peste un an să vedeți, palpabil, cum IMPLICAREA dumneavoastră va schimba în bine viața celor 70 de familii care au un copil cu autism și care fac parte din APCA!

DOWNLOAD Formular 230 !

Printeaza, completaza, apoi trimite formularul scanat pe adresa contact@autism-apca.ro! Il peluam si il depunem noi pentru tine la Finante! Iti multumim !