Despre sponsor și parteneri

 

Sponsor

FAN Courier este liderul serviciilor de curierat rapid din România, al cărui slogan e „Oriunde, cu plăcere”. FAN Courier se declară o companie aflată în slujba oamenilor – a fiecărui client care livrează un colet – și, evident, o companie care lucrează cu oamenii, având pe teren o echipă inimoasă de curieri. FAN Courier este și în slujba comunităților care au nevoie de sprijin, așa cum demonstrează prin implicarea în proiecte cu tematică diversă, în diferite orașe din România și cum, de altfel, ne-a arătat și nouă, venind în întâmpinarea nevoilor familiilor copiilor cu autism și susținând financiar proiectul „CURIER pentru AUTISM”.

Parteneri

Inspectoratul Școlar Județean Galați – Partener de bază, care ne susține să derulăm proiectul în instituțiile de învățământ, pentru ca informațiile să ajungă direct la cadrele didactice care lucrează cu copiii cu autism.

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Galați – Partener de bază, care ne sprijină să derulăm proiectul în instituțiile de învățământ, pentru ca informațiile să ajungă direct la psihologi, profesori de sprijin, terapeuți shadow, logopezi.

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” – Instituție culturală de referință în Galați care ne va găzdui cu generozitate evenimentele publice din cadrul proiectului. Biblioteca va marca 125 de ani de la inaugurare și dovedește că este deschisă parteneriatelor de orice tip cu comunitatea locală, partajând și cu asociația noastră resurse informaționale, educaționale și de voluntariat.

Thecon.ro – Ne ajută voluntar să creăm identitatea vizuală a mesajelor de informare și de conștientizare. De altfel, Thecon.ro și-a luat ca misiune să întreacă nivelul așteptărilor clienților săi, prin livrarea de servicii de calitate, adaptate cerințelor pieței și ultimelor tehnologii în materie de cerere de site-uri, precum și promovarea acestora în mediul online.

PresaGalați.ro – Informaţia care contează! www.presagalati.ro este un portal de ştiri locale, cotidian online cu și despre Galaţi, cu știri din toate domeniile de interes, partener în cadrul proiectului, care ne va ajuta să mediatizăm informațiile de interes pentru comunitata locală, dar și pentru publicul-țintă din cadrul proiectului.

MămicaMea.ro – Site specializat cu informații utile despre copii și bebeluși, pentru viitori și proaspeți părinți. Ne ajută să mediatizăm informațiile de interes larg din cadrul proiectului, astfel încât un număr cât mai mare de părinți și de cadre didactice să afle care sunt pașii importanți în integrarea școlară a copiilor cu autism și care e aportul lor.